Årets första dag

Årets första dag kändes ganska bra faktiskt. Ett par minusgrader och ganska blåsigt – men lite vitt som virvlade på backen som i alla fall gav en hopp om att vintern är i antågande. Det var i alla fall inte plusgrader och blött. Man får vara glad för det lilla 🙂

Vi for ut till Ersmark och tog en promenad ut i skogen där. På jakt efter en geocache förstås. Men även för hundarnas skull så klart. Och… för första gången sedan Toyas operation (som var den 24/11) fick hon springa lös. Fortfarande med skyddande sko dock. Men OJ så lycklig hon var. Blev alldeles varm om hjärtat av att se hennes glädje över att få springa som hon ville. Och varm om hjärtat av att hennes fot äntligen har läkt… och att det ser bra ut och att hon inte verkar ha ont längre. Året kunde väl inte ha börjat bättre?

Nyjårsdagspromenad Ersmark

Hoppas verkligen att 2016 blir ett bättre år än 2015 som har varit ett riktigt skitår med bl.a. Tinas AIHA och Toyas operation – för att inte nämna mina egna skador som gjort att jag varit typ ”handikappad” och oförmögen i flera månder. Grrr….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s